Hij denkt van niet

Ondertussen heeft iedereen wel zijn mening kunnen vormen over Marco Borsato. De één staat nog altijd als een blok achter hem, terwijl de ander liever niks meer van hem wil horen.

Marco mag dan wel vrijgesproken zijn van het schandaal bij ‘The Voice Of Holland’, er is ook nog altijd de beschuldiging aan zijn adres van een andere jonge vrouw. Ook de barbecues die hij vaak organiseerde zijn niet onbesproken.

“Ik heb dat filmpje gezien van de Borsato-barbecue in 2015 bij hem thuis en dat gaat wel een beetje ver, alleen we moeten bedenken: wij kijken met de ogen van nu en dat zijn gewoon andere ogen dan vroeger”, zegt Haye van der Heyden in Nieuwe Revue.

Marco was toen inderdaad all over dat meisje die hem nu heeft aangeklaagd wegens grensoverschrijdend gedrag. Maar Haye houdt er ook rekening mee dat mocht hij een echte vieze smeerlap zijn, hij dit gedrag niet zou vertonen recht in beeld. Zoiets doe je eerder stiekem ergens achteraf

Ondertussen lijkt Marco recht te krabbelen, maar contact met de pers weigert hij nog steeds. Voorlopig dus geen tranentrekkend interview. “Zo’n interview deed hij al een keer voor alles losbarstte. Marco was toen gescheiden van Leontine en in dat interview sprak hij bij Linda de Mol op de bank over het intimiteitsvacuüm om zijn vreemdgaan mee goed te praten.”

“Maar hij had het imago van een ideale schoonzoon, terwijl hij eigenlijk ook gewoon een geilneus is. Hij maakt het veel mooier dan het is. Dat vind ik grappig, maar toen werd hij weggehoond, dus nu denkt hij waarschijnlijk: zo’n interview ga ik niet nog een keer doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.