Kleine meisjes worden groot, dat weet ook Frans Duijts. Zijn dochters zijn drie volwassen vrouwen geworden die al af en toe eens interesse tonen in het mannelijke geslacht.

Dat vinden papa Frans en mama Marloes allemaal prima, maar toch houden ze een oogje in het zeil en trekken ze af en toe de lijn.

“Wanneer laat je een vriendje bij je dochter slapen? We hebben daar met de kinderen veel gesprekken over gehad. We zijn daar best streng in. Het is hartstikke leuk dat ze verliefd worden, maar we hebben met ze afgesproken dat een vriendje pas mag blijven slapen wanneer ze een half jaar verkering hebben”, zegt Frans in Story. 

Frans en zijn vrouw willen voorkomen dat er teveel jongens binnen en buiten lopen om na een paar weken weer te verdwijnen.

“Onze jongste Alisha heeft nu een paar maanden verkering. Het ziet er heel serieus uit en we kunnen goed met hem overweg. Dus ik voorzie dat we komende zomer niet met zijn vijven op vakantie gaan naar Kroatië maar met zijn zevenen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.