Er zijn heel wat mama’s en papa’s die het moeilijk hebben om hun kinderen los te laten wanneer ze groter worden. En papa’s moeten toegeven dat dochters loslaten misschien nog het moeilijkste is van al. Vraag dat maar aan Frans Duijts.

“Kleine meisjes worden groot, dat is wennen. Maar we zien ook de leuke kanten van deze nieuwe fase. Nu ze wat meer het huis uit zijn hebben mijn vrouw Marloes en ik meer tijd voor elkaar. En als we een avondje uit eten willen, dan hoeven we geen rekening meer te houden met de meiden”, zegt Frans in Story.

Frans kijkt nu al uit naar de momentjes waarop hij kan samen zijn met zijn vrouw zonder de dochters erbij. Zo gelooft hij erin dat ze heel snel nog eens met zijn tweetjes op reis zullen kunnen gaan.

“We zijn nu bijna 25 jaar samen, er is, terugkijkend, weinig dat ik anders had willen doen. Marlies is nog altijd de ware voor mij en ik zou weer met haar trouwen.”

Maar hoe langer hoe meer Frans er dan toch over nadenkt, hoe meer hij dingen toch anders had willen doen. “Ik vind het heel jammer dat ik de eerste vijf jaar na de geboorde van de kids veel ben weggeweest. Daardoor heb ik veel moeten missen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.