Frans Bauer wordt huisman: “dat is bizar”

ByKS

11 maart 2022
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Frans Bauer stond doodsangsten uit toen zijn echtgenote Mariska getroffen werd door een herseninfarct. Ondertussen is Mariska aan de beterhand, maar ze is nog snel moe. Frans moet dan ook het huishouden overnemen. Hoe bevalt hem dat?

Toen Frans Bauer plotseling het huishouden voor zijn rekening moest nemen, trok hij grote ogen, lezen we in Party. Hoe kon Mariska dit allemaal bolwerken?

“Ik wist natuurlijk al dat Maris alles deed voor ons, maar nu ik zag wat een vrouw binnen het gezin allemaal doet: dat is gewoon echt bizar”, vertelt Frans Bauer aan Jeroen van der Boom in Party. “Als je dat als man in één keer allemaal moet overnemen…”

Frans Bauer neemt het stofzuigen voor zijn rekening en probeert zijn steentje bij te dragen, maar vanzelfsprekend is dat niet: “Ik ben niet de beste kok ter wereld, maar ik probeer te helpen.”

Frans Bauer is vooral enorm dankbaar dat Mariska nog bij hen is: “We hebben de laatste tijd eigenlijk alleen maar gehuild met z’n tweeën”, klinkt het emotioneel bij de zanger in Party. “Ik was er echt helemaal kapot van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS