Frans Bauer straalt. De man is 32 kilo afgevallen en keert zo terug naar zijn gewicht van 4 jaar geleden. Toen viel hij veel af omwille van het overlijden van zijn vader.

“Ik heb twee periodes gehad. Een toen ik met Ahoy zat, had ik stress vanwege mijn stembanden. In die tijd krijg ik mijn stembandoperatie. En ik heb lang nodig gehad om de dood van mijn vader te verwerken”, zegt Frans in Weekend.

De zanger heeft nog altijd een goede band met zijn moeder Wies, die nu 77 is. Zij woont nog steeds in haar woonwagentje en dat vindt Frans fantastisch.

“Mijn moeder krijg ik niet uit haar woonwagen. Ik zal het je sterker vertellen: als ik aan mijn moeder zou vragen: wil je ruilen met een huis?, dan gaat ze dat niet doen. In die woonwagen is ze geboren. En ik moet eerlijk zeggen: ik heb een mooi huis, maar als ik bij mij moeder ben, voel ik me ook weer thuis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.