Frans Bauer is nog altijd ontzettend populair in Nederland. Hij staat al meer dan 25 jaar in het vak en zingen is zijn leven. Het is niet alleen zijn werk, maar ook zijn hobby.

“Ik heb tot nu toe een heel mooie carrière gehad. Ik heb een bijzondere band met iedereen die achter de schermen werkt, maar ook met de fans. Ik denk niet dat er één artiest is in heel Europa die zo’n bijzondere band heeft met de fans als ik. Niet alleen vanuit mij gezien, maar ook andersom”, vertelt Frans in Party.

Frans wordt altijd heel erg gesteund door zijn fans vanuit heel Europa. Hij krijgt dagelijks berichten van fans die hun steun betuigen aan Frans door wat er met Mariska is gebeurd of die hem vertellen hoe fantastisch ze hem wel niet vinden.

“Ik denk dat dit toch uniek te noemen is. Mijn fans, die voelen als familie. Dat is gewoon echt zo. Ik heb dat al zolang ik artiest ben. Mijn fans zijn er bij positiviteit, maar ook als het slecht gaat met mij. Ik ben ontzettend gek op mijn fans, echt waar, en voel me door hen omarmd.”

2022 was voor Frans een ellendig jaar, maar hij hoopt dat 2023 beter wordt dan ooit. Zo wil hij terug het theater in en veel verrassende muzikale dingen doen. “Het staat op mijn verlanglijst om een keer terug te gaan naar Ahoy. Dat lijkt me echt geweldig. En ik wil op gebied van televisie ook nog veel leuke dingen doen. Het gaat zoals vanouds weer een Bauer-jaar worden. Zeker muzikaal kan niemand volgend jaar om Fransie heen!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl