Matthijs van Nieuwkerk gaat de laatste maanden vlot over de tong. Zijn gedrag valt bij niemand in goede aarde. Ook niet bij René Froger. Net als Matthijs heeft ook hij een A-status, maar dat zet hem er niet toe aan om te veranderen in gedrag.

“Ik ben altijd dezelfde René gebleven, anders hou je dat niet vol. Waarom niet? Omdat ik van mensen hou. Ik hou van iedereen met wie ik werk, of het nu de mensen zijn van het licht, het geluid, de choreografie, de bandleden, techniek. Je moet gewoon constant respect houden voor de mensen met wie je werkt, want zonder die beste mensen kan ik niet zo’n show draaien”, zegt René in Weekend.

Ook niet in het heetst van de strijd zal René ontploffen tegen iemand anders. Hij blijft te allen tijde respect tonen en houden tegenover de mensen met wie hij samenwerkt.

“Ik werk al jaren met dezelfde mensen. Natuurlijk gaan er soms mensen met pensioen, maar dan komt er weer een jongere garde met wie ik vervolgens heel lang een team vorm. In de loop der jaren heb ik drie lichtingen danseressen gehad. De eersten kwamen toen ze een jaar of achttien waren en helpen nu met de choreografie of doen mee in de visagie of styling.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl