In 2021 bracht Flemming het nummer ‘Amsterdam’ uit en is zijn carrière als een sneltrein vooruit gegaan. Het gaat hard voor de zanger en soms lijkt het allemaal nog een droom. Maar hij lijkt er ondertussen wel aan te wennen.

“Je went er soms een beetje aan hoe het loopt, maar het is vaak ook gewoon knijpen. Alles gaat zo goed dat het soms weleens lijkt of het een droom is. Het is uniek wat er gebeurt. Ik ben heel dankbaar dat het allemaal zo gaat. De enige taak die ik heb, is om het laatste liedje beter te maken dan de vorige en te blijven knallen”, zegt hij in Party.

Een nummer steeds beter willen maken, met zo’n gedachte leg je de lat natuurlijk meteen heel hoog. Maar dat vindt Flemming prima.

“Ik wil niet de laksheid krijgen van ‘oh, dit liedje is goed, doe maar.’ Ik wil echt zorgen dat de lat hoog ligt, omdat ik dit de komende dertig jaar wil blijven doen. Ik ben dan liever wat kritischer op mijn liedjes dan te nonchalant.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.