Als zanger is Bouke Scholten erg populair en heeft hij veel optredens. Daardoor is hij ook vaak van huis weg en moet hij zijn zoons van 17 en 10 vaak missen. En dat vindt hij soms moeilijk.

“Ik probeer zo veel mogelijk tijd voor ze vrij te maken door veel dingen niet te doen. Ik doe nu een theatertour, dat betekent elke week sowieso twee of drie shows. Maar ik ga daarna vrijwel altijd naar huis, ik blijf nooit slapen in een hotel ofzo”, zegt hij in Max Magazine.

Door zijn Elvis-imitatie mocht Bouke voor een tv-programma ook even in de voetsporen van Elvis lopen. Ook dat vond hij heel bijzonder en groeide zijn waardering voor Elvis steeds meer en meer.

“Ook als mens. Het verhaal gaat dat hij bij het hek van zijn huis Graceland vaak uren stond te praten met fans. Ja, dat vind ik gewoon heel mooi, lekker down to earth.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.