Party schreef onlangs nog dat het Leontine Ruiters financieel voor de wind ging. Ondanks alle problemen rond Marco Borsato. Maar nu kon het weekblad nieuwe cijfers inkijken en die geven een heel ander beeld van de financiële toestand van Leontine: haar schuldenberg is geëxplodeerd. Wat is er aan de hand?

Ondanks haar bekende echtgenoot heeft Leontine ook altijd zelf voor inkomsten gezorgd. Leontine speelde mee in series en films, draaide letters om in het razendpopulaire Rad van Fortuin en was altijd financieel onafhankelijk. Maar plotseling torst haar bedrijf een enorme schuldenlast met zich mee. Hoe kan dat zo ineens?

In 2019 bleek haar bedrijf For Me B.V. nog te beschikken over een mooi spaarpotje bleek uit de cijfers die Party kon inkijken bij de Kamer van Koophandel. Maar een jaar later tonen die cijfers een heel ander beeld…

Een eigen vermogen van 167.000 euro is plots veranderd naar een schuld van maar liefst 1,6 miljoen euro. Heeft dit iets met de zaak rond Marco Borsato te maken?

Party schrijft dat je al snel zou denken dat Marco hier iets mee te maken heeft. Maar een duidelijke reden waar die schuld vandaan komt, vindt Party niet. Leontine droomt ervan opnieuw een eigen woning te bezitten, maar de vraag is of deze schuld geen spelbreker wordt om haar droom te verwezenlijken…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS