Kelly Pfaff is al jaren dolgelukkig met haar man Sam Gooris en haar kinderen Kenji en Shania. Door haar succesvolle carrière doorheen de jaren heeft Kelly alles bij elkaar een mooie spaarrekening kunnen opbouwen.

En hoewel Kelly altijd heel spaarzaam is geweest met haar geld, kon ze niet vermijden dat ze een groot deel van haar spaargeld allemaal is kwijt gespeeld.

Kelly begon enkele jaren geleden vol enthousiasme samen met een goeie vriendin een kledingzaak in Antwerpen. Kelly heeft altijd een voorliefde gehad voor mode en daar kon ze dag op dag met haar passie bezig zijn.

Met een naam als Kelly Pfaff verbonden aan de zaak, leek het niet anders dan te kunnen uitdraaien op een succes. Maar helaas voor Kelly bleef het succes uit en ging de zaak failliet.

“Het faillissement van mijn kledingzaak is een levensles geweest. De zaak ging ten onder en ik zal al mijn spaargeld in rook opgaan. Het geld dat ik verloren heb, ben ik voor eeuwig en altijd kwijt. Heb ik er spijt van? Ja. Ben ik er beschaamd over? Nee. Want ik ben niet de enige die faalt. Het is pas als je van mislukkingen niet leer dat het verspilde tijd en energie was”, citeert Party Kelly haar verklaring in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.