Gordon woont al een tijdje niet meer in Nederland, maar wel in Dubai. Daar vertoeft hij in het heerlijke gezelschap van zijn hondjes Toto en Rocco. Een leven in Dubai is mooi, maar ook vooral niet goedkoop.

De presentator zou in Dubai een appartement huren die naar het schijnt tienduizenden euro’s per maand zou kosten. En dat is heel veel geld.

Maar hoe lang kan Gordon dit nog volhouden, vraagt Party zich af. Want het is je misschien al opgevallen maar echt veel succes heeft de carrière van Gordon op dit moment niet meer.

Meer zelfs, hij dreigt af te stevenen op een financieel probleem. Zo was de verkoop van zijn villa in Blaricum geen groot succes en verkocht hij de villa met een verlies van 350.000 euro.

En ook zijn penthouse in Amsterdam lijkt voor geen meter te verkopen. Na een prijsverlaging tot 3 miljoen euro, is nu al bijna zeker dat Gordon hier nooit 3 miljoen euro voor zal krijgen.

Het is ook nog even wachten of Gordons contract bij Talpa wordt verlengd. Dat contract loopt eind mei dit jaar af. Iets wat hem tot nu toe zo’n 1,2 miljoen euro per jaar opbracht.

Al is de kans klein dat zijn contract wordt verlengd. De programma’s die hij de afgelopen tijd heeft gepresenteerd waren geen groot succes en de kans dat zijn contract wordt gehalveerd, is groot.

Maar ook zijn Blushing-bedrijven en hamburgerzaak leverden de voorbije jaren naar het schijnt niet zoveel op. Om onbekende redenen zijn er sinds 2017 geen jaarverslagen meer ingediend bij de Kamer van Koophandel. En dat kan nooit positief zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl