Je broer uit elkaar zien met zijn vrouw, het is als zus nooit leuk om te zien. Nienke Römer ziet nu zelf toe hoe haar broer Thijs Römer met zijn partner Igone de Jongh uit elkaar is en moet bekennen dat ze toch best bezorgd is om haar broer.

“Het ligt niet echt op haar bord”, zegt haar man Frederik Brom in Weekend. “Verder is het vooral hopen dat het voor alle partijen, dus niet alleen voor Thijs, maar ook voor de andere betrokkenen, zo goed mogelijk afloopt. Dat iedereen er met zo min mogelijk schade uitkomt. Nogmaals, voor iedereen. Dat hopen we, maar verder kunnen wij daar geen invloed op uitoefenen”, zegt Frederik in Weekend.

Frederik en Nienke gaan Thijs niet gaan bezoeken om op die manier hun steun te betuigen. Daarvoor hebben ze het beiden ontzettend druk.

“Nienke heeft net een film afgemaakt en we zijn ook heel druk met ons eigen gezin. We zijn ons eigen boek aan het schrijven, zal ik maar zeggen, het boek van het leven. Daar hoort dit ook bij, maar zijdelings. Dus daar heb ik verder niet zoveel over te zeggen.”

Op het eerste zicht lijkt het dat Thijs, Frederik en Nienke niet heel erg close zijn met elkaar, maar dat zijn ze wel degelijk. “Ik speel in de hele situatie echt geen enkele rol. Ik heb ook niet gehoord van Thijs wat er precies speelt. Dus ik kan er niks over zeggen. We zijn er voor hem, maar het is niet zo dat wij ruggespraak met elkaar houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl