Een scheiding binnen de familie, het is niet leuk, voor niemand. Uiteraard in de eerste plaats voor het gescheiden koppel niet, maar ook niet voor de familieleden die een deel van de familie ziet wegvallen.

Frederik Brom en zijn vrouw Nienke Römer zijn familie van acteur Thijs Römer. Hij ging recent uit elkaar met zijn partner Igone de Jongh na een zwaar en turbulent jaar.

“Het is niet makkelijk voor Nienke omdat het over haar broer gaat. Maar wij zijn helemaal geen partij in dat hele verhaal. Thijs moet er iets mee doen, en Igone. Wij kunnen alleen maar steunen waar nodig”, zegt Frederik in Weekend.

Natuurlijk kunnen Brom en Römer niet om de beschuldigingen heen die boven het hoofd van Thijs hangen. Zij zullen hem altijd steunen, maar vinden vooral dat Thijs hiermee zal moeten dealen.

“We zijn familie en ik stuur hem berichten dat we er zijn, dus ik denk dat hij zich daardoor wel gesteund voelt, want daar ben je familie voor. Maar verder is het een juridische kwestie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.