Het lijkt soms wel of Martien Meiland een gat in zin hand heeft. Hij koopt huizen zoals anderen kleren zouden kopen en er lijkt maar geen einde aan te komen.

Maar Martien is ook heel vrijgevig naar vrienden en familie toe. Al moet hij ook toegeven dat hij niet echt veel vrienden heeft.

“Erica en ik houden niet van een heel grote kennissen- en vriendengroep. Wij hebben één stel in ons leven, en die kennen we al 35 jaar. Zij zijn echt zo leuk. We gaan zo’n vier keer per jaar met ze uit eten, maar dan is het altijd goed. We raken dan niet uitgespraat, juist omdat we elkaar niet zo vaak zien”, legt Martien uit in Weekend.

Bang dat mensen bevriend met hen willen zijn omwille van hun bekendheid, ook dat heeft Martien niet.

“Ik ken geen mensen die bij ons gezin aan willen sluiten, dat heb ik helemaal niet. Gelukkig niet, want dan moet je die mensen misschien wel teleurstellen en daar heb ik ook een hekel aan. Dat vind ik dan zielig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.