Ze vond geborgenheid bij haar ouders

Kinderen groot brengen, het is als koppel niet makkelijk, als alleenstaande ouder al helemaal niet. De kinderen van Evi Hanssen en Fred di Bono waren drie en één jaar toen het koppel uit elkaar ging.

Ze voeden hun kinderen in co-ouderschap op en Evi moet Fred daarin vertrouwen en omgekeerd ook. Dat is niet altijd even makkelijk geweest voor Evi.

“De ene week zijn ze bij mij, de andere week bij hun vader. Na onze scheiding logeerde ik geregeld met en zonder de kinderen bij mijn ouders. Ik was zo verdrietig, een scheiding is traumatisch voor alle partijen. In mijn ouderlijke huis voelde ik geborgenheid en kreeg ik veel steun van mijn ouders”, zegt Evi in Max Magazine.

Mac en Scout zullen altijd op de eerste plaats staan voor Evi en ze mist hen enorm als ze er niet zijn. Haar kinderen hebben van haar een betere presentatrice en auteur gemaakt.

“Me Time? Ik vind het juist fijn om met mijn kinderen dingen te ondernemen. Mijn leven pas ik aan hun ritme aan. Ik heb talent voor het moederschap. Misschien heb ik dat talent wel van mijn moeder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.