‘The Interior Project VIPS’ mag dan wel een zoveelste programma zijn waarin bekende Nederlanders mogen deelnemen, het blijft ook altijd leuk om die BN’ers eens te leren kennen op een andere manier.

Zo was het dit keer de beurt aan Euvgenia Parakhina om te sterven voor de jurytafel, in plaats van andersom.

“Ik ben in het programma uit mijn comfortzone gestapt. Mensen die voor mij stonden, die deden hun eigen ding. Dat is denk ik ietsje anders. Maar jurycommentaar krijgen, is altijd heel erg spannend. Ik moest zo om mezelf lachen. Ik wist niet dat ik zou reageren als een kind op school dat op zijn rapport zit te wachten”, lacht Parakhina in Party.

Euvgenia heeft altijd een passie gehad voor interieur en styling en dat is al duidelijk merkbaar in haar eigen huis. Door het programma heeft ze de smaak nog meer te pakken.

“Mijn partner Jeroen heeft al gevraagd wat het volgende is dat ik in huis ga veranderen. Ik vind het hartstikke leuk om mee door te gaan. Het is echt een obsessie. Bij elk gebouw dat ik binnenloop, denk ik: dat is die stijl en dit zou ik wel in mijn eigen interieur kunnen gebruiken en dat niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.