Sinds heel wat jaren beoordeelt Euvgenia Parakhina zelf deelnemers aan een danswedstrijd en moet ze hen becommentariëren. Maar dankzij ‘The Interior Project VIPS’ is het tijd om de rollen eens om te draaien en is het Euvgenia die zal worden beoordeeld.

“Ik heb in coronacrisis natuurlijk een soort van stilgezeten, want we mochten niet dansen. Maar toen kwam ‘The Interior Project VIPS’ op mijn pad en kon ik alsnog helemaal los met mijn creativiteit, mijn gevoel voor interieur. En dat was het vooral wat mij aansprak in het programma”, vertelt ze in Party.

Euvgenia heeft altijd al een passie gehad voor interieur design. Dat ze dat nu kan tonen in deze competitie, vindt ze alleen maar leuk.

“Ik ben ook heel erg duidelijk en uitgesproken. Ik heb drie huizen verbouwd, dus ik heb na het eerste telefoontje meteen ‘ja’ gezegd tegen het programma. De timing was perfect. Het was een soort van cadeau tijdens de lockdown.”

Sommige andere deelnemers kende Euvgenia al, maar nog lang niet iedereen. Maar het programma was het ideale moment om iedereen te leren kennen. “Wij zagen elkaar ook niet als concurrenten. Wij zaten allemaal in hetzelfde schuitje, hadden allemaal tijdstress.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.