Na de getuigenis en uitspraken van Johan Derksen kwam het programma ‘Vandaag Inside’ zwaar onder vuur te liggen. De commentaren op zijn getuigenis waren zo verschrikkelijk dat Johan meteen besloot om zich terug te trekken uit het programma. Meteen ook het einde van het programma.

Maar dat van Erica Meiland niet zo erg. Hun realityserie vervangt ‘Vandaag Inside’ 5 dagen in de week. “Ik begrijp het van de zender en vind het leuk voor de fans”, reageert ze in Weekend.

Erica vind het bijzonder jammer dat ‘Vandaag Inside’ van de buis is gehaald en beseft dat zij veel geluk heeft gehad dat ze dat niet met hun reeks hebben gedaan toen Erica zich in haar boek ook aan enkele gewaagde uitspraken schuldig maakte.

“Ik vind dat Johan door had moeten gaan. Het ging bij hem om een daad ten opzichte van een mening in mijn geval, maar dat hij gecanceld is door radiostations gaat echt te ver. Ik ga de mannen missen en hoop dat ze zich nog bedenken.”

Door zijn vertrek geeft Johan de criticasters hun zin en dat zorgt bij de Meilandjes misschien ook wel voor extra druk. Maar niet voor Erica als het van haar afhangt. “Nee, steeds opletten wat ik zeg, past niet bij mij. Als ik ergens over praat, probeer ik zo goed mogelijk te verwoorden hoe ik het zie, zonder censuur.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.