Emotionele dag voor Tino Martin

ByLisa Paulussen

21 april 2022
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

De zon mag dan wel vrolijk schijnen en de mensen mogen dan wel goedgezind door de dag gaan, toch is vandaag ook een triestige dag voor zanger Tino Martin. Hij verloor vier jaar geleden zijn zus. En hij mist haar nog elke dag. Hij herdenkt haar met een mooie foto op zijn Instagram.

“Vandaag heb ik je alweer 4 jaar niet kunnen horen lachen, heb ik je niet meer kunnen bellen en gevraagd of ongevraagd naar je mening kunnen luisteren (die altijd streng maar rechtvaardig was🙈). Ik mis jou… Als ik over 3 weken weer in de Ziggo Dome sta dan mis ik jou het meest omdat je er dan op zeker voor mij was geweest en naast mij had gestaan. Dat kan helaas niet meer.. Ik hou van je en we missen jou! Dikke kus van je broertje❤️😘”

We wensen Tino en zijn familie toch veel sterkte toe op deze dag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.