Emma Heesters heeft al enkele leuke hits weten te scoren. Ook in Vlaanderen is ze erg populair en heel wat Nederlanders en Vlamingen vragen zich dan ook af wanneer de zangeres met een album komt.

“Ik wil zeker een album maken, maar dat wil ik pas uitbrengen als ik echt weet welke kant ik op wil. Ik ben zo druk geweest met optredens en heb natuurlijk veel losse singles uitgebracht. Als dat album er komt, wil ik echt een samenhangend verhaal kunnen vertellen: er moet een sterke gedachte achter zitten. En ja, dat wordt wel een Nederlandse plaat. Al denk ik dat ik ooit wel weer in het Engels ga zingen”, glimlacht Emma in Grazia.

De zangeres denkt veel na over wat ze wil, maar ze probeert ook te genieten van het hier en het nu. Ze krijgt ontzettend veel stress van te vaak met de toekomst bezig te zijn.

“Ik ben heel perfectionistisch en leg mezelf best veel druk op. Dan denk ik wel eens van: ‘Er is eigenlijk nog best wel veel wat ik moet doen’. Daarom probeer ik me te focussen op wat ik in het moment zo goed mogelijk kan doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.