Ze is amper 27 jaar maar nu al een grote ster in Nederland: Emma Heesters. In 2019 nam ze deel aan ‘Beste Zangers’ en daar maakte Nederland kennis met haar geweldige stem.

In het programma scoorde Emma een hit samen met Rolf Sanchez, maar Emma wist was succes hebben betekende. Ze had door haar online covers van bekende hits al wereldwijd heel erg veel succes.

Emma is blij met het succes dat ze heeft en met het parcours dat ze aflegt. Dat het soms wat drukker is, neemt ze er graag bij.

“Het is heel druk, ik mag overal zingen, maar dat is een goed teken, want mensen willen me dus graag zien en horen. De hele zomer heb ik door het land opgetreden, ik kan niet anders dan zeggen dat het lekker gaat”, vertelt ze aan Grazia.

De zangeres heeft al veel mooie dingen mogen doen, en is trots op alles wat ze doet. Maar het meest trots is ze toch over het feit dat ze haar dromen najaagt. “Dat kan heel eng zijn. Maar ik ben ook trots op het feit dat ik een zelfstandige vrouw ben. Ik vind het heel belangrijk dat ik onafhankelijk ben en voor mezelf kan zorgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.