Op 11 mei verschijnt het eerste live album van K3 met Hanne, Julia en Marthe. Het album werd opgenomen tijdens hun nieuwste show: “Kom Erbij”. Met meer dan honderdduizend bezoekers en uitverkochte zalen is die allereerste show van Julia, Hanne & Marthe als K3 nu al een groot succes te noemen. Op het album vind je medleys van echte K3 klassiekers, zoals Oya Lélé, Hart Verloren en Frans Liedje. En natuurlijk ook hun nieuwste hits zoals Waterval en Tjikke Boem. Het is pas de tweede keer dat K3 een live-album uitbrengt.

Julia, Hanne & Marthe: “Wij zijn heel blij met dit nieuwe live album. Zo’n plaat is altijd heel speciaal omdat je daarmee dat bijzondere gevoel van een live optreden een beetje bij de mensen thuis kan brengen.”

Nummers op het album:

1) Straal!

2) Waterval

3) Alle Kleuren / Lokolé

4) Giddy-up-a-gogo

5) Trouwen / Telepathie / Smoorverliefd

6) Ushuaia

7) Superster

8) Frans liedje / Jij bent mijn Gigi

9) Tjikke boem

10) Kusje van de juf / Niet normaal

11) Niet -verjaardagsfeest / Disco oma / Hart Verloren

12) Kruisje op een wereldkaart / Wij blijven vrienden / Hippie happy holiday / Oya lélé

De première van de K3 “Kom Erbij” show in Nederland staat gepland op 24 september in Den Haag. Daarna tourt de show door verschillende locaties in het land. Tickets & Info: https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/k3-show-kom-erbij-nl

De K3 “Kom Erbij” show is momenteel te zien doorheen Vlaanderen met meerdere uitverkochte zalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.