Foto: Mark de Blok

Flikken Rotterdam is terug van weggeweest. In het vijfde seizoen zijn vaste personages Stan (Cees Geel), Noucha (Ortál Vriend), Dries (Mark van Eeuwen), Esther (Maartje van de Wetering) en Hein (Huub Stapel) weer in actie te zien. Samen gaan zij, in de havenstad van Nederland, de strijd tegen criminaliteit aan. Flikken Rotterdam is vanaf vanavond (vrijdag 3 september) te zien op NPO 1.

Dit seizoen gaan Stan, Noucha, Dries en Esther op zoek naar antwoorden over een koelbloedige moordzaak in een laboratorium. Is er een verband tussen de moorden en een geneesmiddelonderzoek in dat lab? In het laboratorium wordt een chemische stof gevonden die daar niet thuishoort. Wanneer een vertegenwoordiger van een groot farmaceutisch bedrijf zich bij officier van justitie meldt met vragen over de chemische stof, verdwijnen de testresultaten van de stof én de directeur. Wat is hier aan de hand? De rechercheurs doen er alles aan om daar achter te komen.

Rolverdeling:
Dries van Weelden – Mark van Eeuwen
Esther Wegereef – Maartje van de Wetering
Stan Vroom – Cees Geel
Hein Berg – Huub Stapel
Noucha van Vliet – Ortál Vriend

Verder zijn er gastrollen voor onder anderen Roeland Fernhout, Hans Dagelet, Hans Kesting, Denise Aznam, Saskia Temmink, Cynthia Abma, Rosa Reuten, Peter Blok, Porgy Franssen, Henriette Tol en Anne-Marie Jung.

Foto: Mark de Blok

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen