Donderdagavond is het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ van start gegaan.

Roel van Velzen, Karsu, Joe Buck, Belle Perez, Bökkers, Anneke van Giersbergen en Alides Hidding zijn in het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ te zien. Dit jaar is het zonnige Ibiza verruild voor een sfeervolle boerderij in Zuid- Limburg waar deze zeven artiesten elkaars nummers op geheel eigen wijze ten gehore brengen.

Met Jan Smit als gastheer laten de zangers zien en vooral horen wat zij aan muzikale kwaliteiten in huis hebben en ontstaan er weer mooie verhalen op de bank. In de bekende knusse huiskamersfeer van het programma zingen, luisteren en kijken de zangers naar elkaars mooie en vaak ontroerende optredens. Alle optredens van dit seizoen zijn weer onder begeleiding van de ‘Beste Zangers’ band onder leiding van Marcel Fisser. Het belooft weer een mooie editie te worden met muzikale verrassingen, ontroerende optredens en bijzondere momenten. Welke hit of verborgen parel zal deze editie brengen?

Gemiddeld 1.188.000 kijkers scoorde het programma van Jan Smit, daarmee is ‘Beste Zangers’ het tweede bestbekeken tv-programma van donderdag. Alleen het ‘Journaal’ van 20 uur deed met 1.372.000 kijkers beter.
Wel haalde ‘Beste Zangers’ de hoogste piek van alle programma’s, op een bepaald ogenblik keken 2.164.000 mensen naar het programma.

Aanstaande donderdag kan je om om 20.30 uur naar aflevering 2 kijken, uiteraard bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: AVROTROS

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl