Ooit was er een tijd dat Edson da Graça amper 200 euro had om te overleden. Nu is de comedian en presentator erg populair in Nederland en hoeft hij zich nog om weinig zorgen te maken.

Hij kon zijn schulden in 2018 aflossen nadat hij een televisieklus had gekregen. Dat hij enkele jaren later ook nog eens een pand zou kunnen kopen van 1,5 miljoen euro had hij al helemaal nooit gedacht.

“Het verschil is enorm groot. Maar het was wel het begin van mijn nieuwe leven. Een leven waarin ik als leidraad had dat ik nooit zou opgegeven en dat ik elke kans met beide handen zou aangrijpen. Ook als het moeilijk werd, bleef ik dat tegen mezelf zeggen”, klinkt het bij Edson in Story.

Hij geeft ook toe dat hulp zoeken soms gewoon nodig is. Sommige dingen kan je gewoon niet alleen. En hij had het geluk dat hij zo’n mensen om zich heen had. Zijn vrouw Maud was daar een van.

Hij verliet de moeder van zijn kinderen voor haar en ze verhuisden samen naar een grote villa in Amsterdam met drie woonlagen. “We hebben grondig verbouwd en we kunnen eindelijk zeggen dat het nu helemaal naar onze zin is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.