Glennis Grace kwam de afgelopen weken niet meteen erg positief in de media. Niemand leek het gedrag van Glennis en haar zoon tijdens het supermarktincident goed te keuren en ze brachten zelfs enkele dagen door in de cel.

En dat gedrag had ook een grote invloed op haar aandeel bij de Ladies Of Soul. Collega Edsilia Rombley wist even niet meer wat te doen met Glennis en even was Glennis haar positie binnen de groep heel erg onzeker geworden. “We zijn nog niet op dat vlak. We zijn nog aan het achterhalen: wat is er gebeurd”, klonk het vlak na het incident schrijft Party.

De Ladies of Soul wilden vlak na het incident liefst zo weinig mogelijk commentaar kwijt. Al leek het er toen even op dat ze afstand van Grace wilden nemen. Toen Glennis een eerste Instagram-berichtje postte waarin ze haar onschuld uitschreeuwde, kreeg ze geen enkele like van haar collega’s.

Door de daden van Glennis Grace lopen de inkomsten van de Ladies Of Soul indirect ernstig gevaar. En daar heeft het ‘spijtvideootje’ van Glennis niet bij geholpen. Volgens veel fans komt de spijt nu wel te laat. Ondertussen hebben ook heel wat organisatoren hun concert van Glennis Grace afgelast en eisen heel wat fans hun geld terug van de concertkaartjes van Ladies Of Soul.

Op de Instagrampagina van de groep loopt het over van reacties. De Ladies Of Soul reageren met een officieel bericht. “Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld, waarin zij oprecht haar excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in de supermarkt. Glennis is vanaf dag één een gewaardeerd lid van de Ladies Of Soul en we hopen dat ze er tegen onze concerten in september terug bij is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl