Het blad ‘Men’s Health’ houdt van uitdagingen. In november willen ze heel graag Jaap Reesema op de cover van hun blad, en nu lijkt het hen ook heel gaaf om de volgend jaar 65-jarige Dries Roelvink op de cover te hebben.

“Ze zeiden: ‘Donny, ga jij maar een paar maanden met je vader trainen en diëten.’ Trainen deed ik natuurlijk altijd al, maar nu nog de rest – en dan staan ze er dus wel voor open”, glundert Dries in Weekend.

Maar voorlopig gaat Dries nog niet diëten. Hij concentreert zich eerst op zijn show in het Concertgebouw in Amsterdam in november.

“En dan krijg je nog de feestdagen, dus daarna ergens. Ik ben een heel jaar 65 natuurlijk, ik hoef niet per se op mijn verjaardag op de cover te staan. We gaan het zien, het zou leuk zijn als het mij lukt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.