Op Videoland kunnen de fans van ‘De Roelvinkjes’ kijken naar het nieuwe seizoen dat momenteel wordt uitgezonden. Zelf vindt Dries Roelvink het allemaal heel confronterend om naar te kijken. Toch heeft hij geen spijt dat hij toegezegd heeft om de realityreeks te maken.

“Er zit nu weer een paar jaar tussen en dus vonden we een nieuw seizoen wel leuk. Onze vorige waren soaps met een vast thema waarin je eigenlijk geen reality draaide. In ‘De Roelvinkjes; Effe Geen Cent Te Makken’ moesten we van een klein budget rond zien te komen en dat is niet zoals we normaal leven. Voor zes weken is dat grappig om te doen, maar je bent niet helemaal jezelf”, legt hij uit in Party.

Uiteindelijk leek het de familie een leuk idee om weer een normale reallifesoap te doen. Alles is behoorlijk veranderd sinds de eerste ‘De Roelvinkjes’ uit 2015.

“Zo is Dave een heel ander mensen geworden en is hij al drie jaar clean. De mensen kennen hem vooral als feestbeest, iemand die een behoorlijk wild leven heeft. En ook Donny is een metamorfose ondergaan. Wij vonden het gewoon heel leuk om de kijkers te laten zien hoe anders het allemaal is geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl