De heisa rond het grensoverschrijdende gedrag bij ‘The Voice Of Holland’ zindert na een jaar nog altijd na in Nederland. De storm is ondertussen wel al eventjes gaan liggen, maar niemand is vergeten waarvan Ali Bi, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen worden beschuldigd.

Momenteel worden de aanklachten tegen de mannen nog onderzocht en ziet het ernaar uit dat Ali B en Marco Borsato een grote kans maken om een straf te ontspringen. Jeroen Rietbergen daarentegen heeft al bekend.

Voor RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens is het allemaal duidelijk. Als ze zoveel moeite hebben om de bewijzen te doorgronden, dan is dat een teken dat er gewoon niets te vinden is.

“Integendeel, het Openbaar Miserie doet er duidelijk alles aan om voldoende bewijslast te verzamelen in die zaken. Als ze snel hadden ingezien dat dat een onmogelijke opdracht was, dan hadden ze dat wel al veel eerder laten weten”, zegt hij in Dag Allemaal.

Het valt dus nog even af te wachten wanneer het effectief tot een rechtszaak zal komen. Al zou dat nog even kunnen duren. “Ik verwacht dan ook veel sneller een conclusie uit het interne onderzoek dat ‘The Voice’-productiehuis ITV heeft ingesteld. Dat had eigenlijk al in oktober klaar moeten zijn, maar dat bleek uiteindelijk te vroeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl