Dreigingen hangen boven het hoofd van Caroline Van der Plas

Foto: William Rutten / SBS6

“Hoe houdt ze dat vol?”

Als politica is het niet altijd makkelijk om zorgeloos je job uit te oefenen. Al enkele weken hangt er een bedreiging boven het hoofd van Caroline van der Plas en dat vraagt om constante beveiliging.

Caroline verschijnt al een tijdje niet meer op grote bijeenkomsten en ook het boerenprotest vanwege het stikstofbeleid moest ze aan zich laten voorbijgaan.

“Er zijn een aantal dingen gebeurd waardoor ik mij op dit moment niet veilig genoeg voel om in zo’n massale publieksbijeenkomst op een podium te gaan staan”, citeert Story Caroline in ‘Vandaag Inside’.

De dag van het boerenprotest was ze wel aanwezig bij een debat in Veenendaal. Daar stapte ze plots van het podium af wegens tumult in het publiek. Dat er een man naar voren stapte, daar schrok Caroline erg van.

Bertie Steur, bekend van ‘Boer Zkt Vrouw’ maakt zich zorgen om  Caroline. “Als ik dat zo lees, is die angst voor wat er kan gebeuren bij Caroline enorm groot geworden.  Dat vind ik heftig. Zelf zit ik voor de provincie Zeeland in de politiek maar ik heb gelukkig nooit dergelijke bedreigingen hoeven meemaken. Ik heb haar een paar keer ontmoet en het lijkt me verschrikkelijk om met die bedreigingen te leven. Hoe houdt ze dat vol?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen