Douwe Bob: “Het kon niet lang genoeg duren”

ByLisa Paulussen

12 juni 2024
Foto: Brunopress.nl

Het is ondertussen al zo’n 8 jaar geleden dat Douwe Bob naar het Eurovisiesongfestival mocht voor Nederland. Hij werd daar knap zesde en heeft nog altijd veel mooie herinneringen aan die tijd.

“De twee leukste weken van m’n leven. Voor mij voelde ’t als een schooluitje, het kon niet lang genoeg duren”, vertelt hij in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal.

Natuurlijk rust er veel druk op je schouders en kijkt heel de wereld naar je. Maar dat moet je er volgens de zanger toch echt wel bijnemen. En situaties zoals die van Joost Klein, ook dat kan gebeuren.

“Dat weet je op voorhand, je zit wel op het Songfestival, hé. Niettemin zit ik absoluut in kamp-Joost. Zijn muziek is niet de mijne, maar dat is in dezen niet belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.