Veel mensen zijn niet graag vrijgezel en willen gewoon liefst altijd een partner aan hun zijde. Corry Konings is al vijftien jaar vrijgezel en zij vindt het prima. Het voelt ook niet anders dan vijftien jaar geleden.

“Ik doe wat ik wil. En ik koos er zelf voor om alleen door te gaan. Natuurlijk moet je zo’n breuk altijd verwerken. Maar verder vond en vind ik het prima”, zegt ze in Story.

Op datingadvies van haar kinderen hoeft Corry ook niet te rekenen. Zij laten haar overal heel vrij in. Maar als ze hen dingen vraagt, heeft ze daar wel een mening over.

“Maar het is altijd positief. Als er een man in mijn leven komt, dan zijn zij blij voor me. Zij zijn blij als ik blij ben en omgekeerd. Ik neem het leven zoals het komt. En wat ik niet leuk vind, doe ik niet. Dat is ook het fijne van ouder worden. Sommige keuzes zijn makkelijker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.