Het is vandaag een speciale dag voor André Hazes. Vandaag is het namelijk vijf jaar geleden dat hij en zijn ondertussen ex-partner Monique de trotse ouders van de kleine Dré werden.

“Op 25 Oktober om 22:25 is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo’n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven”, schreef André destijds op zijn sociale media, inclusief lofbetuiging aan de vrouw die zijn zoon op de wereld zette. “Monique, ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.️”, schreef Hazes vijf jaar geleden.

Zijn zoon is vandaag jarig, zou de zanger vandaag de stilte op zijn sociale media doorbreken of niet? Het zou anders de eerste keer zijn dat André zijn zoon via Instagram géén gelukwensen overbrengt. Feit is dat de 5-jarige zoon vandaag bij Monique is, zij heeft een klein feestje voor haar jarige zoon in petto. De taart is besteld, de ballonen hangen al op en André zal wellicht niet snel genoeg zijn cadeautjes kunnen openen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS