Ze blijft achter de schermen

Django Wagner en zijn vrouw Ingrid zijn al meer dan 20 jaar samen. Ze zien elkaar ontzettend graag, maar een huwelijk gaat er niet meteen van komen.

Django zelf vertelt ook niet vaak over zijn vrouw. En dat is een bewuste keuze. “Ze blijft liever achter de schermen. Ze vindt dat de showbizz mijn ding is, en als ik thuis ben, dan ben ik gewoon haar vriend, haar partner. We zijn niet getrouwd, we wonen al wel heel lang samen. Het zingen en het entertainmentvak beschouwt ze als mijn ding en thuis ben ik een gewone normale man”, klinkt het in Party.

Maar net zoals in elke goede relatie, zit er in de relatie van Ingrid en Django ook wel eens een moppermomentje. Zo belooft Django vaak dat hij een klusje wel ‘morgen’ zal doen, terwijl dat er niet meer van komt.

“Maar nu mijn kinderen wat groter worden, probeer ik ze toch mee te geven dat je sommige dingen direct even moet doen, zoals de garage opruimen ofzo. Dan helpen ze wel mee hoor.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.