We moeten al goed zoeken om nog iemand te vinden die geen corona heeft gehad. Zanger Django Wagner is zelfs twee keer besmet geraakt met het virus.

“De eerste keer was in december 2020, toen heb ik tien dagen apart gezeten omdat het heel erg nieuw was voor iedereen. Toen was ik een stuk meer huiverig dan nu. Die eerste keer kreeg de rest van mijn gezin het virus niet en de recente tweede keer dat ik het kreeg, gelukkig ook niet”, zegt Django in Party.

Die tweede keer dateert nog maar van recent geleden. “Hoewel we thuis netjes afstand hielden van elkaar, zaten we wel aan dezelfde tafel en in dezelfde woonkamer. Zowel mijn vrouw als mijn zoons hebben geen corona gekregen. Zelf heb ik er nauwelijks last van gehad. Ik heb het ervaren als een lichte griep of een neusverkoudheid.”

Wanneer we Django zien, dan kunnen we er niet om heen. Hij is een forse man. “Conditioneel kan het natuurlijk altijd beter. Maar iemand die zeventig of tachtig kilo zou wegen en net zo weinig zou sporten als ik, zou dezelfde slechte conditie hebben. Ik wil wel weer wat meer gaan afvallen”, bekent hij .

Hij is in ieder geval erg gemotiveerd. “Ik wandel momenteel wat meer, mede dankzij onze hondjes. Dan ga je toch wat meer de bossen in om een heel stuk te lopen. Ik ben geen sportman van het jaar, maar een slechte conditie, dat valt best mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS