Op karakter wist Django Wagner zo’n 22 kilo af te vallen. Een maagverkleining kwam er niet aan te pas, alleen een compleet nieuwe levensstijl. Maar dat was niet simpel?.

“Als je toch een beetje Bourgondisch bent, is het soms moeilijk om nee te zeggen. Dan moet ik mezelf inhouden, gesteund door mijn vrouw. Zij let er natuurlijk op en kookt gezonder. Wil ik een lekker karbonaadje, krijg ik een stuk tartaar, snap je? Maar dat is niet erg. Misschien moet zij ook een klein beetje afvallen, maar niet zo extreem als ik”, vertelt hij in Party.

Binnenkort gaat Django nog op vakantie en dan is het altijd moeilijker om op je eten te letten. Maar hij wil kunnen genieten en dus laat hij de rem wat losser. Al blijft hij goed opletten. En na de vakantie gaat hij weer volop aan het werk.

“Het project ‘Echte Vrienden’ zit even in de ijskast. Als we één boeking binnenkregen was er altijd één van ons die niet kon. We willen nog wel iets doen met ‘Echte Vrienden’, maar dan in de vorm van theater of concert. We zijn niet uit elkaar gevallen, maar qua boekingen was het gewoon te moeilijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.