Het liefdesleven van André Hazes wordt uitgebreid belicht in de media, maar nu wordt er ook bericht over de nieuwe vriend van Rachel Hazes. Volgens Story is Rachel samen met Klaas Otto. Maar wie is Klaas Otto?

Story pakt uit met het nieuws dat Rachel Hazes gespot werd ‘in het macho gezelschap’ van Klaas Otto. Maar wie is die veelbesproken oprichter van motorclub No Surrender?

Klaas Otto is afkomstig uit Bergen op Zoom en kwam vooral in de pers na beschuldigingen van afpersing, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro. Story schrijft dat de man uiteindelijk drie jaar en vier maanden in detentie zat nadat hij veroordeeld werd tot zes jaar cel…

In 2020 kwam Klaas Otto vrij en zou hij volgens Story een ‘minder hectisch bestaan’ opgebouwd hebben. Rachel wil een nieuwe relatie bevestigen noch ontkennen aan Story. Haar reactie is duidelijk…

“We hebben het gezellig samen”, klinkt het bij Rachel Hazes in Story. “Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS