Een grote verhuis naar het buitenland, het is een keuze die je niet op 1,2,3 hebt gemaakt. Je moet er goed over nadenken en zeker zijn van je stuk. Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy waren zeker van hun beslissing, maar moeten ook toegeven dat ze soms best eenzaam zijn op Ibiza.

Lucy en de kinderen hadden het enorm moeilijk om zich aan te passen aan de hitte en het rustige levenstempo. Ze voelden zich eenzaam en misten Nederland enorm.

Toen Dinand terug in Nederland was voor enkele concerten waaronder ‘De Vrienden Van Amstel’ deed hij een opvallende bekentenis aan Party.

“In eerste instantie wilde ik gewoon heel graag zorgen dat de clan, onze family, dat die het gevoel hadden dat het de juiste keuze was. Het is echt natuurlijk in de clan dat er geldt van: één voor allen, allen voor één. Dus het moet met iedereen goed gaan. En ik denk dat we daar langzaam naartoe aan het gaan zijn.”

Door op het podium te staan, zal Dinand ongetwijfeld gevoeld hebben hoe leuk hij dat altijd heeft gevonden. Zijn muziekcarrière staat nu op een laag pitje en verkiest hij het verbouwen van zijn eigen groenten boven het vele optreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.