Caroline van Eeden, de vroegere vertrouweling van de Meilandjes, doet je een blik werpen op de verborgen en schokkende werkelijkheid die achter de camera’s van de populaire serie Chateau Meiland schuilt; dat schrijft Story. 

Met een lucht van verraad hangt het verhaal van een eens zo trouwe vriend en medewerker van de Meilandjes, die nu naar voren stapt om de harde waarheid bloot te leggen in haar nieuwe boek, “Nagejaagd”. Maxime Meiland, doorgaans het stralende jonge gezicht van de Meiland-onderneming, worstelt met haar eigen persoonlijke horrorverhalen binnen de glanzende muren van het chateau, waaronder een intens traumatische ervaring van het betrappen van haar vader in een innige omhelzing met een andere man. 

Ondertussen baant Caroline zich een weg door haar eigen hel, waar ze getuige is geweest van valse vriendelijkheid, openlijke vernederingen en een ijzige koude schouder van de mensen die ze eens haar tweede familie noemde. Dit is de schokkende waarheid achter de sprankelende glimlachen en champagnepret van de Meilandjes!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.