Het pension ‘Code Rosé’ dat verbouwd werd door de Meilandjes is zo goed als klaar en is klaar om binnenkort geopend te worden.

Code Rosé is gelegen naast de gemeentelijke begraafplaats van Noordwijk en het pension zou wel eens voor problemen kunnen zorgen eenmaal het pension geopend is. Er zou wel eens een tekort aan parkeerplaatsen kunnen zijn wanneer er gasten bij de Meilandjes logeren.

En dat doet ons denken aan de tijd dat de Meilandjes nog in Hengelo woonden op hun woonboerderij. Ze verlieten Hengelo omdat ze ruzie hadden met de gemeente en dat zou nu opnieuw kunnen gebeuren.

Hoe Noordwijk omgaat met de mogelijke parkeerproblemen, dat wist Story nog niet te vertellen. Maar hopelijk loopt het niet zo’n vaart als de vorige keer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.