Ze zeggen wel eens dat het ouderschap je helemaal veranderd. Dat kan ook Dave Roelvink bevestigen. Sinds hij vader is van Dean is hij een heel ander mens geworden. Hij drinkt niet meer en is niks liever dan bij zijn vrouw en kind.

“Ik denk ook dat het vaderschap me goed af gaat. Dean doet het goed en is lekker vrolijk. Ik breng zoveel mogelijk tijd met hem door en ik geniet ervan om zijn papa te zijn”, glundert hij in Party.

Dean is volgens omstaanders een mooie mix geworden tussen papa Dave en mama Jazzlyn en dat kan Dave alleen maar toejuichen. Want Jazzlyn is een fantastische vrouw en moeder.

“Zij is het meest bij hem, ik ben veel aan het werk. Ik ben heel blij met de manier hoe zij het moederschap oppakt. Ze doet het allemaal heel natuurlijk, dat is mooi om te zien. Bijzonder hoe dat werkt, het oerinstinct van een moeder om de beste zorg aan haar kind te geven.”

Als zoon Dean wat ouder wordt zal hij een papa zien met heel wat mooie tattoos. Het zou hem we eens op ideeën kunnen brengen. “Als hij het later ook wil, heb ik er geen problemen mee. Maar wel op een leeftijd dat hij er een goede beslissing over kan maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.