Danny De Munk

Een klacht wegens verkrachting die daarna geseponeerd wordt. Je zal het maar meemaken en dit overkwam Danny de Munk. Een collega met wie hij in 2007-2008 samenwerkte aan de musical ‘Ciske de Rat’, legde klacht neer voor verkrachting.

Achteraf bleek dat er vrijpartij in het herentoilet had plaatsgevonden maar dat er van verkrachting nooit sprake was. “Dat betekent dat er gezoend is”, vernam Story via RTL Boulevard.

Danny zelf deed aangifte wegens smaad en laster en wou een hoorzitting zodat hij met haar in gesprek kon gaan. Die eis werd ingewilligd en achter gesloten deuren vond het gesprek plaats.

Inmiddels wordt het ‘slachtoffer’ niet meer als dusdanig genoemd maar wel ‘aangeefster’. Het feit dat Danny overspel pleegde blijft natuurlijk wel staan. Hij vindt het verschrikkelijk voor zijn gezin, die hierin meegetrokken werd.

“Ik heb duizendmaal mijn excuses aangeboden”, verklaart Danny de Munk aan Story. Ondertussen schuwt hij onschuldige aanrakingen en ook tijdens optredens houdt hij afstand. “De wereld is steeds gekker, we draaien helemaal door”, aldus Danny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.