Choreograaf en ‘So You Think You Can Dance’-jurylid Dan Karaty heeft wat te vieren. De 45-jarige bekende Amerikaan die bij ons ook ontzettend geliefd is, viert één jaar nuchterheid.

Eerder gaf Dan Karaty aan dat hij ruim 20 jaar een alcoholverslaving had. Die leverde hem meermaals problemen op, maar sinds een jaar staat Karaty droog en dat vierde hij donderdag.

“Ik had een keuze: geef dat ene ding op voor al het andere of geef alles op voor dat ene ding”, schrijft Dan Karaty op zijn sociale media. En dat ene ding was de fles…

“Het klinkt eenvoudig, maar er was zoveel liefde voor nodig, zoveel steun en begeleiding ook van heel wat mensen. Het werk zal nooit af zijn, maar de resultaten zijn het me allemaal meer dan waard”, glundert Dan Karaty op zijn sociale media.

Karaty bedankt iedereen die hij lief heeft. Naast zijn eigen gezin duikt ook de naam van Chantal Janzen op en dat is geen toeval. Dan deed mede dankzij Chantal zijn verhaal in de media.

“Hallo, mijn naam is Dan en ik ben een alcoholist”, zo startte het bericht van Dan Karaty destijds op Instagram nadat hij jarenlang gezwegen had.

“Jarenlang heb ik tegen mezelf, mijn vrienden en mijn familie gelogen. Ik vermeed hulp omdat ik te trots, beschaamd en bang was”, ging Dan Karaty verder.

“Voor mij werd mijn leven onhandelbaar totdat ik mijn bodem raakte. Ik kreeg eindelijk de hulp die ik nodig had voor mezelf en mijn gezin. Nu leef ik het leven in het nu, neem het leven dag voor dag, en ben dankbaar voor al mijn zegeningen”, ging Dan Karaty verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl