“Hallo, mijn naam is Dan en ik ben een alcoholist.” Zo begint Dan Karaty zijn verhaal op Instagram waarin hij voor het eerst toegeeft dat hij worstelt met een alcoholverslaving.

“Jarenlang heb ik tegen mezelf, mijn vrienden en mijn familie gelogen. Ik vermeed hulp omdat ik te trots, beschaamd en bang was. Ik ben klaar met verstoppen”, klinkt de moedige getuigenis van Dan Karaty.

“Onbehandelde angst en alcoholisme is iets waarmee te veel van ons te lang alleen onder lijden. Voor mij werd mijn leven onhandelbaar totdat ik mijn bodem raakte”, aldus Dan Karaty. “Ik kreeg eindelijk de hulp die ik nodig had voor mezelf en mijn gezin. Nu leef ik het leven in het nu, neem het dag voor dag, en ben dankbaar voor al mijn zegeningen.”

Uiteindelijk zocht Dan Karaty de steun van Chantal Janzen bij het naar buiten brengen van zijn verhaal. Door zijn alcoholverslaving te erkennen hoopt Dan Karaty mensen in een gelijkaardige situatie moed te geven: “Uiteindelijk hoop ik dat transparant zijn over mijn reis iemand zal helpen die het moeilijk heeft”, klinkt het bij Dan Karaty op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS