Julia is al bijna een maand een K3’tje en is druk bezig met allerlei K3-bezigheden. Bij die bezigheden horen ook interviews geven. Ze was samen met Hanne en Marthe te gast bij Wilson Boldewijn voor een groot interview.

Daarin kwamen de studioshows ter sprake, haar privéleven, maar ook heel andere zaken. Zo was het al een aantal mensen opgevallen dat alle bikinifoto’s van Julia op Instagram waren verdwenen. Maar waarom is dat?

Het is belangrijk voor de K3’tjes dat hun privéleven wat wordt afgeschermd van de buitenwereld. De meisjes mogen nog steeds delen wat ze willen, maar ze beseffen dat ze een voorbeeldfunctie hebben naar de buitenwereld toe. Daarom besloot Julia om haar bikinifoto’s van Instagram te verwijderen. “Ik heb zelf aan Studio100 gevraagd of er richtlijnen waren, maar dat valt allemaal goed mee. We zijn tenslotte ook volwassen, waarbij bepaalde zaken gewoon deel uitmaken van ons leven. Maar ik had voor mezelf uitgemaakt dat het beter was om ze te verwijderen”, legt Julia de keuze uit in het interview.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.