André van Duin is een geliefde bekende Nederlander. Mensen vinden hem grappig, talentvol, intelligent en buitengewoon aardig en lief. André bracht onlangs een boek uit waarin hij een andere kant van zichzelf laat zien. Het boek werd geschreven door Bert Kuizenga. Hij ging praten met mensen die van Duin goed kennen.

Van Duin is tevreden het boek. “De verkoop loopt prima. In mijn boek ben ik zo eerlijk als ik maar kan zijn. Ik heb geen dingen te verbergen. Wat dat betreft heb ik geen turbulent leven achter de rug. Ik ben altijd een open boek geweest, ook richting de media. Ik heb nooit spannende dingen gedaan of meegemaakt waarvan ik dan moest hopen dat de media er niet achter zou komen”, zegt André in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.