Daarom kiest Prinses Ariane voor een school in Italië

Foto: RVD

Prinses Ariane gaat een prachtig avontuur tegemoet. Ze besloot om haar laatste 2 jaar van het middelbaar door te brengen op een school in Italië en dat klinkt allemaal veelbelovend.

Daar zal Ariane samenwonen met andere studenten en zal ze ook een kamer en douche met hen moeten delen. Ze zullen worden gehuisvest in 8 huizen die verspreid zullen zijn over het hele dorp waar de school is gevestigd.

De school krijgt ook wel eens de bijnaam ‘Hippie-Zwijnstein’, vernoemd naar het kasteel van Harry Potter uit de boeken van J.K. Rowling, schrijft Story. De vergelijking wordt gemaakt omdat de scholen zijn gehuisvest in eeuwenoude historische gebouwen en kastelen.

Wat de school ook nog meer typeert is hun aandacht en enorme waarde aan inzet voor de samenleving. De standaardlessen worden gegeven voor de lunch, nadien is het tijd voor onder andere lichamelijk opvoeding en vrijwilligerswerk.

Maar het allerbelangrijkste voor Ariane is het feit dat er ook aandacht wordt besteed aan muziek. Zo zingt Ariane heel graag en speelt ze graag een instrument. Maar ze is ook goed in het componeren van muziek. Ook daarvoor zal ruimte zijn op haar nieuwe school.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen