Al meer dan 50 jaar is ‘zij’ de meest succesvolle levensliedzangeres van Nederland. Met een carrière als profvoetballer én meerdere hits op zijn naam is ‘hij’ niet meer weg te denken uit de muziek- en entertainment business. Een samenwerking kon niet meer uitblijven!

CORRY KONINGS & JOHN DE BEVER presenteren: ‘Een Vriend Voor Het Leven’

Corry & John waren elkaar jarenlang uit het oog verloren. De twee hebben inmiddels ervaren dat vriendschap goede en slechte momenten kent en tijd alle wonden heelt. Hun liefde voor muziek overwint alles. In hun gloednieuwe single zingt het gelegenheidsduo over de mooie kanten van vriendschap. Hun motto: vecht voor én leef met elkaar. Vandaag, morgen en in de toekomst.

In de videoclip die vanaf vandaag te zien is op diverse televisiestations en YouTube nemen Corry & John de kijkers mee naar het vorstelijke Slot Zeist. De prachtige klanken van de muziek, de violisten en het meeslepende dansspel beelden warmte en romantiek uit. Het wederzijdse respect van de twee artiesten spat van het beeld af.

Corry Konings is nog steeds één van de meest geboekte zangeressen van Nederland en levert al tientallen jaren een grote bijdrage aan onze vaderlandse muziekcultuur. John de Bever treedt wekelijks op en is druk bezig met de opname van de RTL-realityserie ‘De Bevers’. Het kersverse duo wacht met spanning op de reacties van het grote publiek. De single ‘Een Vriend Voor Het Leven’ ziet vandaag het levenslicht en mag zich nu al een parel binnen het levensliedgenre noemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.