Johan Heuser en Corry Konings brachten in het verleden wel vaker samen muziek uit. Het is ondertussen wel alweer 6 jaar geleden dat Johan nieuwe muziek uitbracht, maar daar komt eindelijk weer verandering in.

“Het heeft zo lang geduurd omdat corona er tussen kwam. Ik wilde wel vroeger met iets komen, maar tijdens corona hebben we natuurlijk niks gedaan. Daarna ben ik weer in contact gekomen met Corry Konings en daar ben ik ontzettend blij om”, zegt hij in Party.

De zanger vond het erg jammer dat de twee lange tijd geen contact meer hadden gehad. Maar nu ze elkaar weer hebben gehoord, is de bal ook weer aan het rollen gegaan.

“Kees Stevens kwam met het nummer ‘Heb Jij het Licht Soms Gezien’ naar mij en vond het nummer goed bij mij passen. Ik ben ermee aan de slag gegaan en het is nu uitgebracht bij CK Producties, het platenlabel van Corry.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.